SoHuman - ZORGOPLEIDINGEN -  Kennisontwikkeling, persoonlijke groei en communicatie


Over Sohuman

Sohuman is een opleidingscentrum gericht naar de studie van het menselijk lichaam, ziekte, gezondheid, gedrag en communicatie. De website ging 1 december 2014 online met als missie informatie te verstrekken over de algemene en geestelijke gezondheidszorg. Onze opleidingen vinden steeds plaats in de regio Hasselt-Bilzen.

Doelgroep

In principe biedt Sohuman informatie aan zorgprofessionals en iedereen met interesse in de gezondheidszorg. We merken dat ons doelpubliek erg divers is. De volgende groepen mochten we reeds verwelkomen op één of meerdere opleidingsavonden...

Psychologen, artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk assistenten, juristen, leerkrachten, begeleiders, opvoeders, therapeuten, hogeschool-studenten, verzorgenden, zorgkundigen, ergotherapeuten, kinesisten, zorgcoaches, lifestyle- wellness- en gezondheidscoaches, reflexologen, mantelzorgers, familieleden, ervaringsdeskundigen, ...

Onze opleidingen worden tevens aangeboden op maat van uw organisatie, bedrijf of vereniging. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen in verband met een opleiding op maat!

Wie zijn onze docenten?

Onze docenten zijn freelancers. Zij beschikken over de nodige kwalificaties en diploma's en hebben een opleiding in één of ander specialistisch vakgebied in de gezondheidszorg of elders doorlopen. In combinatie met de nodige praktijkervaring, weten zij maar al te goed waar de noden en betrachtingen van gezondheidswerkers, opleidingsverstrekkers en cliënten zich situeren. 

Meestal vind je ook informatie over de docent terug op de webpagina van de opleiding die jij koos! 

Over Mark Hiemeleers - zaakvoerder

Mark Hiemeleers is oprichter en zaakvoerder van Sohuman. Hij studeerde af als Bachelor in de Verpleegkunde - optie psychiatrie (1994, PHL) en werkte 11 jaar in een psychiatrische zorginstelling op een behandel- en opname- afdeling voor volwassenen met lichte tot matige persoonlijkheids- en stemmingsstoornissen, secundair relationele, sociale- en verslavingsproblematiek.

In 1998 voltooide hij de opleiding bachelor - na - bachelor in het Zorgmanagement (Beleid van zorg, personeelsbeleid & HRM, PHL). Vanuit deze opleiding volgde een heroriëntering naar de algemene gezondheidszorg, algemeen ziekenhuis. 

In 2004 voltooide hij de Lerarenopleiding (PCVO Diepenbeek, 2004) en stapte vervolgens over naar de opleidingssector.

Vanaf 1 december 2014 biedt hij zijn kennis en ervaring in de gezondheidszorg aan onder de naam van de bedrijfswebsite SoHuman

0