SoHuman - ZORGOPLEIDINGEN -  Kennisontwikkeling, persoonlijke groei en communicatie


Inschrijvingsformulier Relaxatie masseur

Kies onderaan dit inschrijvingsformulier de vorming(en) die u wenst te volgen.(* = verplichte velden)

Klik op 'verstuur bericht' Je bent nu ingeschreven, de inschrijvingsbevestiging en betalingsinstructies zijn nu zichtbaar!

(indien je kiest voor meerdere vormingen dan mogen deze samen betaald worden)

Lees hier de betalingsinstructies en gegevensverwerking nog eens na!

Aanbod Relaxatie masseur - Vink uw keuze aan en schrijf het verschuldigde bedrag bij voorkeur ten laatste 1 week op voorhand over. Opgelet: uw betaling geldt als inschrijvingsbevestiging!
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

We hebben je inschrijving of vraag goed ontvangen! Lees nu de onderstaande info! Betalingsinstructies indien je inschrijft voor een opleiding: - Schrijf het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer Sohuman KBC 64 7310 4130 0652 met vermelding van je naam, de opleiding en datum waarvoor je inschrijft. Het is wenselijk dat je de betaling verricht voor het aanvatten van de cursus, waarvoor dank. - Indien je inschrijft voor meerdere opleidingen tegelijk dan kan je de betaling in één overschrijving verrichten of de overschrijvingen afzonderlijk doen voor het aanvatten van de gekozen opleiding/lezing in kwestie. Vermeld steeds je naam en de data van de opleidingen waarvoor je betaalt. Indien je op je inschrijvingsformulier één van de volgende vragen stelde: - Je hebt een factuur gevraagd: je ontvang een mail met de factuur in bijlage, binnen een redelijke termijn. - Je stelde een specifieke vraag over het opleidingsaanbod of vraagt info voor een gespreide betaling: in dat geval ontvang je steeds een persoonlijk mailbericht met de gevraagde info! We hopen met deze informatie u van dienst te zijn en verwelkomen u graag op de door u gekozen opleiding(en)!

Contact/Betaalgegevens


Mark Hiemeleers - SoHuman

BE 0563.990.365

(BTW-plichtige onderneming vanaf 1 /10 / 2019)

IBAN BE 64731041300652

BIC KREDBEBB


Voor meer informatie:

Tel: 0475 58 27 43

E-mail: [email protected]


Je ontvang steeds een factuur op naam, attest en certificaat