SoHuman - ZORGOPLEIDINGEN -  Kennisontwikkeling, persoonlijke groei en communicatie


Betalingsinstructies of verwerking van uw vraag

Bedankt voor je interesse in het opleidingsaanbod van Sohuman!

Betalingsinstructies indien je inschrijft voor een opleiding:

- Na de ontvangst van je inschrijvingsformulier voegen we je toe aan de aanwezigheidslijst van de gevraagde opleiding(en) 

- Schrijf onmiddelijk na inschrijving het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer Sohuman KBC 64 7310 4130 0652 met vermelding van je naam, de opleiding en datum waarvoor je inschrijft. Na ontvangst van uw betaling ontvang je een factuur op naam. Hier kan even tijd over gaan, enkele dagen en als het erg druk is soms een week...

- Indien je inschrijft voor meerdere opleidingen tegelijk dan kan je de betaling in één overschrijving verrichten of de overschrijvingen afzonderlijk doen voor het aanvatten van de gekozen opleiding/lezing in kwestie. Vermeld steeds je naam en de data van de opleidingen waarvoor je betaalt.


- Je ontvangt steeds een factuur binnen een redelijke termijn na uw inschrijving (dit duurt soms even aangezien wij als organisatie pas met de facturatie starten vanaf het moment dat er voldoende inschrijvingen zijn.)

Indien je op je inschrijvingsformulier één van de volgende vragen stelde:

- Je stelde een specifieke vraag over het opleidingsaanbod of vraagt info voor een gespreide betaling: in dat geval ontvang je steeds een persoonlijk mailbericht met de gevraagde info!

We hopen u met deze informatie van dienst te zijn en verwelkomen u graag op de door u gekozen opleiding(en)!

Mark Hiemeleers

Zaakvoerder SoHuman